Over ons Betimmeringen Wageninrichting Interieurbouw Vastgoedonderhoud Contact

Voor het maken en ontwerpen van een compleet scheepsinterieur komt er veel ervaring bij kijken. Door de jaren heen hebben wij verschillende complete interieurs ontworpen en gemaakt van verschillende kostbare matrialen zoals: Teak, Mahonie, Kersen enz, enz.

Het gehele interieur kan door de opdrachtgever bepaald worden zodat alle wensen van de opdrachtgever werkelijkheid worden. Door de diverse machines in onze werkplaats wordt de kwaliteit en afwerking op en top verzorgd.

Het vervaardigen van een complete sloep met teak is een specialisties werk. Het duurzame teak met de juiste bevestigingsmatrialen zorgen voor meerwaarde van uw sloep. Wij verzorgen ook de malle van een interieur en diverse motorkisten en stuurstanden. Die malle worden van MDF en buigplex gemaakt in de juiste vorm zodat er een nieuw model ontstaat, hierbij komt veel ervaring en vakmanschap kijken. Mocht u intresse hebben voor de mogelijkheden dan staat de de koffie altijd klaar.

Teakdekken
Het vervaardigen van prefab teakdekken is een specialisties werk waarbij je goede mallen moet hebben voor een goed eind resultaat. De mal wordt ter plaatse gemaakt op de boot waardoor het complete dek in de werkplaats kant en klaar met alle machines van deze tijd gemaakt kan worden. Hierdoor kunnen wij snel en efficient ter plaatse toch uw teakdek verzorgen.

Klik hier voor de fotopagina ...


Postadres:

Pastoor van Kesselhof 5
5291 NT Gemonde

T: 06 - 18 87 64 87
I: info@koster-betimmeringen.nl

Scheepsbetimmeringen
Camperbouw
BE-Opleggers
Amerikaanse Woonwagens
Businrichting
Interieurbouw
Vastgoedonderhoud
Vastgoedbeheer 1
Vastgoedbeheer 2
Bus betimmering
Camperbouw
Interieurbouw
BE-Opleggers
Amerikaanse Woonwagens